Vila P+E de vanzare in Campina


Vila P+E de vanzare in Campina


COD: V002
Camere: 4
Bai: 3
Bucatarii: 1
Balcoane: 3
Suprafata: 340m2
Suprafata utila: 300m2
Suprafata construita: 340m2
Suprafata teren: 990m2
Front stradal: 30m
150 000 €

Informatii contact

Alin Toader
Telefon: (004) 0762-440-444
Email: alin.toader@sotcali.ro

Contacteaza agentul
Vila P+E de vanzare in Campina

Vila P+E de vanzare in CampinaVila P+E de vanzare in CampinaVila P+E de vanzare in CampinaVila P+E de vanzare in CampinaVila P+E de vanzare in CampinaVila P+E de vanzare in CampinaVila P+E de vanzare in CampinaVila P+E de vanzare in CampinaVila P+E de vanzare in CampinaVila P+E de vanzare in CampinaVila P+E de vanzare in CampinaVila P+E de vanzare in CampinaVila P+E de vanzare in CampinaVila P+E de vanzare in CampinaVila P+E de vanzare in CampinaVila P+E de vanzare in CampinaVila P+E de vanzare in Campina

Descriere

Vila de vanzare in Campina P+E de vanzare in campina, zona semicentrala, constructie din zidarie cu o suprafata construita desfasurata de 340 mp si cea utila de 300 mp care dispune de un teren in suprafata de 990 mp cu un front stradal de 23 ml . Vila este imprejmuita cu gard din fier forjat cu soclu din beton, porti electrice cu telecomanda si are piscina de 45 mp( cu toata aparatura de incalzire si recirculare a apei) . Platforma din jurul piscinei este acoperita cu mocheta de exterior.Vila are si un foisor de 35 mp complet utilat. Curtea este amenajata cu plante decorative si luminata.

Vila este compartimentata astfel:

D: beci - 30 mp

P:Living - 35 mp, sala de servit masa - 15 mp , bucatarie - 12 mp complet utilata si mobilata (inclusiv masina de spalat vase, plita electrica, cuptor cu aer cald, cumptor cu microunde, frigider cu masina de gheata si apa filtrata); baie - 5mp (cu cabina de dus); dormitor - 16 mp; camera centralei cu uscator si masina de spalat rufe (centrala are capacitatea de 56 KW si boiler de 300 l); casa scarii (cu scara din beton placata cu stejar si balustrade din inox cu insertii de lemn cu o latime de 1.8 ml.

Parterul este placat cu granit sintetic si are incalzire prin pardoseala.

E: antreu de 15 mp catre cele 2 dormitoare matrimoniale si terasa. 2 dormitoare de cate 70 mp cu bai si dresing-uri proprii sunt utilate si mobilate complet Living-ul si cele doua dormitoare sunt dotate cu televizoare LCD .

Vila este prevazuta cu sistem de alarma si supraveghere video avand contract de monitorizare cu firma de paza.

Vila este construita in anul 2009 din caramida placata cu polistiren (pe exterior) si vata minerala si gips carton(pe interior).

Se vinde complet mobilata si utilata!

Utilitati

Apa, gaz, curent electric, telefon, cablu TV (digital), internet

 
inchide
Formular de contact
 

Proprietati asemanatoare

Cauta
cautare avansata
Verifica cod

Stiri
Curs valutar
* BNR 01.01.1970
vanzari imobiliare | inchirieri | contact

© 2015 Agentia Imobiliara Sotcali